Header Ads

Header ADS
-Reklam Alanı-

Tişört Baskı Tasarlama

-Reklam Alanı-
- Reklam Alanı -

Tişört Baskı Tasarla

Sürekli değişen giyim tarzları ve moda akımları insanları hep daha farklı daha değişik arayışlar içerisine sokmuştur. Bunun en son ve hiç bitmeyecek bir akım örneği de Tişört baskı sayesinde kendi tarzını tasarla ve oluştur olmuştur. Artık herkes kendi giyeceği tişört üzerindeki resmim ya da deseni kendisi belirlemekte ve kendi dünya görüşünü bu şekilde yansıta bilmektedir. Her insanın ruh yapısının ve düşünce tarzının ayrı bir dünya olduğunu düşünürsek böylece tamamen birbirinden farklı tasarımlar ortaya çıkmaktadır.
Burada önemli olan daha sağlam ve dayanıklı tişörtler elde edebilmek için kaliteli bir kumaş seçilmeli ve yine aynı şekilde kumaşa uygun olan baskı türü tercih edilmelidir. Buradan şu sonuç çıkmakta, evet birçok baskı türü mevcut ve siz bunlardan doğru olanı seçmelisiniz. Biz sizler için en çok tercih edilen ve beğenilen baskı türlerinden bazılarını aşağıda paylaştık.

Tişört Baskı Tasarla Teknikleri

·         Dijital Baskı:Bu baskı tekniği sayesinde istediğiniz şekilde Tişört tasarla işlemi yapabilme özgürlüğüne sahip olmaktasınız. Çünkü hem kullanımı kolay hem de uygulama alanı çok geniş olan bu teknik diğer teknikler arasından en çok tercih edilenidir. Her kumaşa istenilen kalite de baskı yapabilmesi en çok tercih edilmesinde en önemli etkendir.
·         Süblime Baskı: Bu teknik ise diğer tekniklere oranla daha az tercih edilmektedir. Çünkü bu yöntemi kullanacaksanız öncelikle seçmiş olduğunuz motifi bir ekran üzerinde oluşturmalı ve ardından da bunu bir kağıda işlemelisiniz. Kullanımı kolay olan bu yöntemin az tercih edilmesinin en önemli sebebi ise polyester kumaş haricilere uygulanamamasıdır.Tisortfab sizlere her tarz teknik türünde en iyi sonucu sunabilmektedir. Bu yüzden rahatlıkla oradan hem kumaş hem de baskı türü seçiminizi yapabilirsiniz.
·         Transfer Baskı:Teknik özellik açısından süblime baskıya benzerlik göstermektedir. Ama ona nispeten daha fazla tercih edilmektedir.Bunun sebebi ise her tür kumaşa uygulanabilmesidir.
·         Pitole Baskı: Bu yöntem aralarında en kapsamlı ve karmaşık olanıdır. Bunun sebebi ise bu baskı türünün yapılabilmesi için boya püskürten hava tabancaları kullanılmasıdır. Bu tekniğin avantajlı yanı ise her çeşit kumaşa uygulanabilme özelliğinin olmasıdır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.